Molde har en perfekt kombinasjon av flatt og kupert terreng. Enten du er en hardcore syklist eller en vanlig tursyklist, kommer du til å elske våre nye elektriske sykler og vanlige terrengsykler. Friluftsområdet Moldemarka ligger kun et steinkast unna sentrum – et sted så vakkert at Prinsen av Wales besøkte det veldig ofte. 

Vi kjenner byen og de hemmelige og interessante stedene i Molde. Vi er klare å vise deg hvor mye morsomt som finnes! Er du klar til å bli med? Det eneste du trenger er et par gode sko og et stort smil. De arkitektoniske og kulturelle severdighetene er kun en kort spasertur unna. 

Molde har vært bosatt på den nordlige siden av Romsdalsfjorden i mer enn 500 år. Området har alltid hatt et mildt klima, er rikt på naturlige ressurser, har et fantastisk panorama og en fruktbar jord. Byen er i dag kjent for friluftsliv, høyere utdanning og handel. Fra Varden kan man nyte den fantastiske utsikten til 222 fjelltopper og det er mange forskjellige veier og stier som går fra byen til toppen. Kajakkpadling til Moldivene er helt nydelig i tillegg til aktiviteter som fjelltur, stisykling, klatring og forskjellige kulturelle aktiviteter. I midten av juli arrangeres Molde Jazz som er kjent over hele verden.

VELKOMMEN TIL MOLDE!

Molde Adventure Center