Molde Adventure Center ble etablert i 2017 og tilbyr selv-guidede og guidede turer. Bedriften er en spinoff fra www.didadventure.no. Vi har kontor midt på Torget i Molde og er åpen hver dag mellom kl 09:00-17:00.

Selv-guidede EBIKE turer, terrengsykkelturer og byvandring er vår spesialitet, men vi kan også tilby privat guiding, kajakkturer og fjellturer på forespørsel. Våre høyt kvalifiserte guider er klare til å vise deg de hemmelige stedene i og rundt Molde. Vi er kresne på utstyr da vi mener det vil gi deg de beste opplevelsene og våre sykler er av meget høy kvalitet.

 

Vi gleder oss til å vise deg Molde!

 

 

GUIDER

Bernadette er fra Tyskland og Sports Management student på Høyskolen i Molde. Har et stort hjerte for friluftsliv, fjellturer, langrenn, sykling og fisketurer, en mastergrad i næringsliv og administrasjon og kulturstudier. Bernadette har stor erfaring som guide i Møre og Romsdal med jobber for Hurtigruten, cruisebåter og private fjellturer. 

Márk er halv ungarsk og halv polsk og Sports Management student på Høyskolen i Molde. Har erfaring fra en rekke utendørs aktiviteter, jobber som skiinstruktør ved det lokale skianlegget Tusten Skiheiser om vinteren, vært instruktør på windsurfing skole i Ungarn og organisert sykkelturer og padleturer. Sykkel er hans store lidenskap og han digger de lange turene.

 

VI JOBBER SAMMEN MED

 

DID ADVENTURE

DID Adventure er Møre og Romsdals mest erfarne bedrift i friluftsaktiviteter - DID Adventure skaper tilpassede høy kvalitet utendørs aktiviteter for grupper.

 

 

ISTADKRAFT

Istad Kraft er blant de rimeligste strømleverandørene i landet, og har en sterk posisjon i lokalmarkedet.

 

 

OUTDOOR

Norsk online distributor av merkevarer Patagonia, Scarpa, Smartwool og Karpos

 

 

Molde Fotball Klub

Fotball lag fra Molde som spiller i Eliteserien. Vant Norges mesterskapet tre ganger (2011, 2012, 2014)

 

 

Romsdalsmuseet

Romsdalsmuseet er en kulturhistorisk, vitenskapelig institusjon med status som regionmuseum. Romsdalsmuseet er et regionmuseum for følgende kommuner: Aukra, Fræna, Molde, Midsund, Nesset, Rauma, Sandøy og Vestnes.

 

 

Moldepanoramaet